#1  
Old 12th April 2006, 20:19
vpns2000 vpns2000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 89
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Firewall

hello,
I uses its own Firewallscript which I started now has I the problem
(I assume in such a way times) a host puts on if each time or also changes
with ISP makes, everyone times my Firewall is gestopt and all to regulate is deleted I has however none firewall the ISP bring along switched on gives it a possibility the ISP my Firewall is not deactivated??
Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th April 2006, 22:56
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
Default

Just deactivate the ISPConfig files under management > services.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 13th April 2006, 10:29
vpns2000 vpns2000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 89
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello,
which is strange which I it deactivated there and if I make changes in the ISPConfig imm my Firewall am deakiviert.
The Firewall of ISP is deactivated one.
ask for assistance
THANKS
Reply With Quote
  #4  
Old 13th April 2006, 11:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by vpns2000
Hello,
which is strange which I it deactivated there and if I make changes in the ISPConfig imm my Firewall am deakiviert.
The Firewall of ISP is deactivated one.
ask for assistance
Sorry, i do not understand eaxcatly what you mean. Can you try to explain it?

If you make changes in your firewall, the ISPConfig firewall is activated again?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 13th April 2006, 12:21
vpns2000 vpns2000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 89
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hallo,
schreibe jetzt mal in deutsch da mein englisch mehr als schlecht ist.
nun ich habe ein Firewallscript welches IPTables verwendet. Jetzt ist es aber so wenn ich eine Domain oder Emailadressen anlege das mein Firewallscript jedesmal abgestellt wird (alle Chains werden gelöscht) und die Policis zeigen keine Wirkung mehr.
Reply With Quote
  #6  
Old 13th April 2006, 12:28
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
Default

When the ISPConfig firewall is deactivated, ISPConfig does not change any IPTables rules.

Do you have network configuration deactivated in config.inc.php like this?

$go_info["server"]["network_config"] = 0;
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 13th April 2006, 12:47
vpns2000 vpns2000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 89
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello,
Yes i Have.
hear is my config.php.inc file output.

/**********************************************
* System Settings
**********************************************/

$go_info["server"]["dir_trenner"] = "/";
$go_info["server"]["server_root"] = "/home/admispconfig/ispconfig";
if(isset($_SERVER['SERVER_NAME']) && isset($_SERVER['SERVER_PORT'])){
$go_info["server"]["server_url"] = 'https://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].':'.$_SERVER['SERVE
} else {
$go_info["server"]["server_url"] = "https://isp.xxxxxxx.com:81";
}
$go_info["server"]["include_root"] = $go_info["server"]["server_root"] . $go_info["server"]
$go_info["server"]["classes_root"] = $go_info["server"]["include_root"] . $go_info["server"
$go_info["server"]["temp_dir"] = $go_info["server"]["server_root"] . $go_info["server"]["di
$go_info["server"]["files_dir"] = $go_info["server"]["server_root"] . $go_info["server"]["d
$go_info["server"]["backup_dir"] = $go_info["server"]["server_root"] . $go_info["server"]["
$go_info["server"]["version"] = "2.2.0";
$go_info["server"]["os"] = "linux";
$go_info["server"]["ort"] = "local";
$go_info["server"]["banner"] = "0";
$go_info["server"]["db_host"] = "localhost";
$go_info["server"]["db_name"] = "db_ispconfig";
$go_info["server"]["db_user"] = "root";
$go_info["server"]["db_password"] = "xxxxxxxxxx";
$go_info["server"]["db_type"] = "mysql";
$go_info["server"]["mail_server"] = "";
$go_info["server"]["mail_user"] = "";
$go_info["server"]["mail_password"] = "";
$go_info["server"]["smtp_server"] = "localhost";
$go_info["server"]["mode"] = "";
$go_info["server"]["lang"] = "de";

$go_info["server"]["postfix_config"] = 1; // 1 = SENDMAIL-STYLE, 2 = POSTFIX-STYLE
$go_info["server"]["smtp_restart"] = 1; // 1 = stop/start, 2 = restart
$go_info["server"]["network_config"] = 0; // 0 = none, 1 = automatic
$go_info["server"]["sudo_du_enabled"] = false; // enable sudo for gathering website file us
$go_info["server"]["apache2_php"] = 'both'; // 'filter' = set PHP filters, 'addtype' = Set
$go_info["server"]["password_hash"] = 'crypt'; // 'crypt' = crypt; 'md5' = crypt-md5
Reply With Quote
  #8  
Old 13th April 2006, 12:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Is the ISPConfig firewall activated or deactivated under Management -> Server -> Services?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 13th April 2006, 12:59
vpns2000 vpns2000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 89
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the Firewall is deactivated under ISP Config
Reply With Quote
  #10  
Old 13th April 2006, 13:06
vpns2000 vpns2000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 89
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

hear is de Screanshot from my ISP




Last edited by vpns2000; 13th April 2006 at 13:08.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to install APF (Advanced Policy Firewall) domino Tips/Tricks/Mods 5 8th March 2006 03:57
Server setup for Web Purposes with custom Firewall ramangill Installation/Configuration 22 8th February 2006 22:43
The Perfect Setup - SUSE 9.3 (firewall?!) bogdinator HOWTO-Related Questions 7 12th December 2005 12:31
I need a suitable firewall. agul Server Operation 4 23rd November 2005 00:12
question about the builtin firewall Ovidiu Installation/Configuration 1 9th October 2005 18:30


All times are GMT +2. The time now is 05:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.