Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th June 2009, 17:20
pprodanov pprodanov is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with ServerAlias

Hi I am running the latest version of ispconfig 2.
I have created domain.tld for ns1/2.domain.tld.
I first set up webmail.domain.tld and it is located in web3, but now i created the www.domain.tld and created a wild card @.domain.tld. But now when i type domain.tld it redirects to webmail.domain.tld and not to www.domain.tld or domain.tld.

I noticed that in the vhost conf in webmail.domain.tld there is ServerAlias domain.tld.

I removed ServerAliace from web.domain.tld and added it to www.domain.tld, but every time I make a change in the web control panel it resets everything back to the webmail.domain.tld.

So my question is what is wrong and how can i fix this problem.
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th June 2009, 10:44
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: LŁneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,386 Times in 4,231 Posts
Default

Create a co-domain with hostname * and domain domain.tld for this website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th June 2009, 13:28
pprodanov pprodanov is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I solve the problem but I am such a n00b. I made a mistake and later realized it. Thanks for the fast replay.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
ISPConfig DNS and virtual host configuration tips and problem Ripper Installation/Configuration 6 26th June 2007 00:29
saslauthd problem: bind: Address already in use fitti70 Server Operation 4 14th May 2007 21:51
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 08:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.