Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th March 2010, 01:33
killerwake killerwake is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Amavisd is not reading its configuration file on Centos

till is the same problem with the recent version:
changed the SPAM kill level to 7.9 and keeps blocking spam, what i notice is that amavis don't recognize the changes in ispconfig panel. i made the perfect setup for centos 5.4 x64

Mar 4 23:16:26 ns310931 amavis[11926]: (11926-03) Blocked SPAM, [188.16.107.142] [188.16.107.142] <geral@amandiodias.com> -> <geral@amandiodias.com>, quarantine: spam-JDXvzAT-6m-b.gz, Message-ID: <20100304231624.3336E1BA288@ns310931.ovh.net>, mail_id: JDXvzAT-6m-b, Hits: 7.366, size: 2036, 1225 ms
Sponsored Links
  #2  
Old 8th March 2010, 13:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

I moved your post now to a new thread so that we can find a solution for it now. Centos is a bit problematic in its amavis donfiguration as there is more then one amavisd package available for centos and the packages use different amavisd.cnf file locations.

Please post the content of the file:

/etc/sysconfig/amavisd
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rewrite url not work apache2+mod_rewrite mohamedtah Installation/Configuration 1 31st January 2009 14:00
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 14:06
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 01:09
jamed up my table borders?? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 5 23rd September 2006 17:12
ISPConfig pop3 problem mphayesuk General 21 31st October 2005 11:53


All times are GMT +2. The time now is 21:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.