Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th April 2006, 17:41
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Exclamation @www.domain.tld | ISPConfig - add a user

When a new site is created within ISPConfig the DEFAULT co-domain settings for each site are:

IP Hostname Domain

Where:
IP = the IP-address of the website
Hostname = <blank>
Domain = the site's domain

Since i have added a an extra co-domain with www as the Hostname,
everytime i add a new user for new domains, i see:

.........@www.domain.tld
in stead of
.........@domain.tld. (as before)

Why the extra "www" from now on?
I want to know if this is normal or is there something wrong and to worry about?

Please let me know,


Hans
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th April 2006, 18:16
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Have a look at this thread: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=3147
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th April 2006, 19:28
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default

I did not see that thread before but i have read it all now.
I think i can sleep tonight without any worry.

Do i also understand that the reason is to help to prevent SPAM by adding @www. ?

Hans
Reply With Quote
  #4  
Old 9th April 2006, 23:00
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,709
Thanks: 819
Thanked 5,321 Times in 4,174 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Hans
Do i also understand that the reason is to help to prevent SPAM by adding @www. ?
No, the reason is a bug in the code that renders the frontend that is already solved in SVN and will be solved in the next release
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 10th April 2006, 12:13
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
 
Wink

Ok, Till that explains the strange behaviour during adding new users.

Hans
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
User Login to ISPConfig DiOmega General 7 7th March 2006 19:44
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20
Removing Users - ISPConfig User kisong Installation/Configuration 1 18th October 2005 00:41
ISPConfig User and Password professordred Installation/Configuration 4 20th September 2005 21:48


All times are GMT +2. The time now is 08:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.