Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st July 2009, 14:50
nissy nissy is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Redirect to an external webpage? + 403 error

Hi everyone,

I am trying to redirect a subdomain (okazaki.2injapan.com) to a google map created by me. I tested the system in another hosting and worked ok, but I have no idea how to solve this within ispconfig.

I initially created the domain 2injapan.com and imported our db and files from our previous hosting. It's all made in joomla, and after changing the config parameters everything works fine and the site loads ok.

Afterwards I tried to create a co-domain called okazaki.2injapan.com and redirect it to a folder named okazaki, which contains an index.html file with a frame that opens the wanted page. If I try to access that co-domain it gives you an error, as if it didn't exist. If you access the folder directly, you get a 403 error (I changed permissions to 777). But if you type in the full url (www.2injapan.com/okazaki/index.html) works just fine!

Any ideas? I don't know if there is an easiest way to do that. CNAME doesn't work, obviously....

Thanks in advance, really don't know how to solve that!

Nissy
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd July 2009, 17:22
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Did you create a DNS record for the subdomain?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3: Monitor Module & Logfiles - All setup correctly? Master One Installation/Configuration 2 10th July 2009 19:51
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 17:26
cyrus-sasl won't install on my ubuntu9.04 kameelperdza Installation/Configuration 1 13th June 2009 11:28
Could not make OpenSSL yontengyatso Installation/Configuration 3 3rd November 2005 11:50
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 5th October 2005 00:53


All times are GMT +2. The time now is 10:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.