Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th April 2006, 14:34
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default no pictures displayed in scpconfig useraccount

After login in a user account there are no pictures displayed in the right frame.
In the other frames the pictures are right.
For example the picture isn't there and still I'm wondering about the strange doubbel domain what I alrady found in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php for the server_url.

Why there are this strange path infos?

How I get pictures displayed in the right frame?

tom
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th April 2006, 15:13
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,796
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

If the domain in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php is wrong you entered wrong values in the installer.

Please correct the URL in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php and in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 9th April 2006, 15:33
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
If the domain in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php is wrong you entered wrong values in the installer.

Please correct the URL in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php and in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf
I've done it and changed the wrong domain domain.top.domain.top to domain.top but without any effect.

tom
Reply With Quote
  #4  
Old 9th April 2006, 18:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Have a look here: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=2850
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 10th April 2006, 19:31
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko
The change from SERVER_NAME to HTTP_HOST in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php resolved the problem.

thanks Falko

tom
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pictures after upgrade CoDonCo Installation/Configuration 2 3rd March 2006 20:50


All times are GMT +2. The time now is 05:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.