Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 29th May 2009, 12:40
H2SO4 H2SO4 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 28
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by sbarboff View Post
On my server After update not correct version display. dysplay 3.0.1.2 is not a problem only for info!!

Thx Michel
Quote:
Originally Posted by till View Post
The version number is cached in the session. Please logout and then login again.
same here, still wrong after relogin.
i see in /usr/local/ispconfig/interface/lib/config.inc.php
Code:
define('ISPC_APP_VERSION', '3.0.1.2');

Last edited by H2SO4; 29th May 2009 at 12:44.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 29th May 2009, 12:51
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,509
Thanks: 815
Thanked 5,268 Times in 4,130 Posts
Default

How did you install the update exactly. Tried this now several times and the version number got always updated on all servers.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #13  
Old 30th May 2009, 19:02
3cwired_com 3cwired_com is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 100
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I am running the update script.

mine hangs around the line ispconfig3_install/server/conf/index/.htaccess.

I have tried it 2x, I am now running debian lenny.
__________________
Behind every great fortune lies a crime.
www.3cwired.com - Web Design/SEO/Repair/Sales/Upgrades
www.galants.org - The Home for Galant Enthusiasts
www.locatemyip.com - More than just free IP displays
Reply With Quote
  #14  
Old 31st May 2009, 01:10
jcombs_31 jcombs_31 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South Florida
Posts: 83
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Install seemed to go fine but mine also still says 3.0.1.2 even after clearing browser cache.
Reply With Quote
  #15  
Old 31st May 2009, 10:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,509
Thanks: 815
Thanked 5,268 Times in 4,130 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jcombs_31 View Post
Install seemed to go fine but mine also still says 3.0.1.2 even after clearing browser cache.
Take a look in your /tmp directory. Most Likely you installed the old ispconfig tra.gz again because it was still there from the last update and not the new one that you downloaded with wget.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #16  
Old 31st May 2009, 18:58
3cwired_com 3cwired_com is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 100
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

any reason why mine is still hanging?
__________________
Behind every great fortune lies a crime.
www.3cwired.com - Web Design/SEO/Repair/Sales/Upgrades
www.galants.org - The Home for Galant Enthusiasts
www.locatemyip.com - More than just free IP displays
Reply With Quote
  #17  
Old 31st May 2009, 19:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,509
Thanks: 815
Thanked 5,268 Times in 4,130 Posts
Default

Check if you have enough free disk space and make sure that you executed the update script as root user and not with sudo.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #18  
Old 31st May 2009, 19:37
3cwired_com 3cwired_com is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 100
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

I have plenty of free disk space last i checked, and I am logged in as root into ssh.
__________________
Behind every great fortune lies a crime.
www.3cwired.com - Web Design/SEO/Repair/Sales/Upgrades
www.galants.org - The Home for Galant Enthusiasts
www.locatemyip.com - More than just free IP displays
Reply With Quote
  #19  
Old 1st June 2009, 10:07
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,509
Thanks: 815
Thanked 5,268 Times in 4,130 Posts
Default

After which command that you entered does the update process stop?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #20  
Old 1st June 2009, 12:16
peterspoon peterspoon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Blagoevgrad, Bulgaria
Posts: 12
Thanks: 36
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

My update went fine. The version number is correct.
Debian Lenny - last updates.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.1 released till General 36 29th March 2009 14:30
ISPConfig 2.2.27 released till General 20 28th November 2008 12:45
ISPConfig 3.0.0.6 Beta released till General 38 21st September 2008 19:15
phpMyAdmin 2.11.8 package released for ISPConfig 2 Hans General 2 29th July 2008 07:23
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 21:08


All times are GMT +2. The time now is 01:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.