Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st May 2009, 18:09
JimmiJames JimmiJames is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 51
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OpenSSH server doesn't start on reboot anymore.

I've done some upgrades on my Debian 5.0 server, upgraded ISPconfig 3 aswell a few days ago. Restarted the system today and the ssh server didn't start by itself.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd May 2009, 16:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

Do you see any errors in the output of
Code:
dmesg
or when you try to start SSH manually?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
JimmiJames (22nd May 2009)
  #3  
Old 22nd May 2009, 16:37
JimmiJames JimmiJames is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 51
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It started fine manually.
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd May 2009, 13:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
 
Default

What about the
Code:
dmesg
output?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Ubuntu Server, postfix, gmail relay sjau Server Operation 3 14th December 2010 18:20
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 16:30
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 15:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.