Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th May 2009, 01:06
bryand1 bryand1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SSL Certificate Installation - Fedora 10 Perfect Server setup

Hello,

I have a Linux server setup with Fedora 10 using the excellent tutorial written by Falko. I am trying to figure out how I can add an SSL certificate to two websites on this server. I already have the certificate and the bundle file from godaddy, and I already have the key file that was generated by the server.

I tried using the ISPConfig control panel, but it says that the certificate is not trusted because it is "self-signed." How can I get this to work?!

As you can tell, this is my first time working with a server and SSL certs, so any help would be greatly appreciated!

-Bryan
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th May 2009, 18:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

http://www.howtoforge.com/faq/14_49_en.html
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd May 2009, 00:58
bryand1 bryand1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you for your response Falko, but now I have a more serious problem.

I am using ISPConfig 3. When enter my State, Locality, Organization, Organizational Unit, and Country information, I then hit "Create Certificate" but nothing generates...

I tried to do this a couple of times, and then I lost connection to my server and something went wrong? All of the sites on my server went down. Now I cannot get apache to work.

I tried to reboot the server and I am getting an error when I try to start the httpd.

What happened and how can I get my sites back up?
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd May 2009, 01:18
bryand1 bryand1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am now getting this error message?

Code:
Starting httpd: [Thu May 21 18:14:39 2009] [warn] NameVirtualHost xx.xx.xx.xx:34:80 has no VirtualHosts
[Thu May 21 18:14:39 2009] [warn] NameVirtualHost xx.xx.xx.xx:443 has no VirtualHosts
                                                                                                         [FAILED]

--------------------
EDIT: I am no longer getting this error message, but when I run the following command:

/etc/init.d/httpd start

it still fails

Last edited by bryand1; 22nd May 2009 at 01:36. Reason: ADDITIONAL INFORMATION
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd May 2009, 17:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

Any errors in Apache's error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 14:13
Is my postfix is hacked? bzzik Server Operation 21 15th July 2009 15:13
the perfect setup fedora with gallery robbiewo Installation/Configuration 4 30th September 2006 16:36
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 19:12
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16


All times are GMT +2. The time now is 12:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.