Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th April 2006, 22:06
palkat palkat is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 91
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ispconfig: whois error

I just started getting this error today...almost dailey i use the WHOIS under tools in ispconfig and have not gotten this error till today.

I only get the error when i do a whois on a unregistared domain

error:
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to dns.pl:43 (Connection refused) in /home/admispconfig/ispconfig/web/tools/tools/whois/index.php on line 556

Warning: set_socket_blocking(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/admispconfig/ispconfig/web/tools/tools/whois/index.php on line 557

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/admispconfig/ispconfig/web/tools/tools/whois/index.php on line 558

Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/admispconfig/ispconfig/web/tools/tools/whois/index.php on line 559

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/admispconfig/ispconfig/web/tools/tools/whois/index.php on line 560

All my other sites mysql and php is working okay currently. any idea?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th April 2006, 01:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Seems as if the whois server at dns.pl doesn't answer anymore...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 8th April 2006, 03:50
palkat palkat is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 91
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Seems as if the whois server at dns.pl doesn't answer anymore...
so for once it's not my fault? LOL
Reply With Quote
  #4  
Old 8th April 2006, 13:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

No, it's not your fault.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! qvindesland Installation/Configuration 22 21st May 2007 16:05
Fresh Install on Debian cksrealm Installation/Configuration 12 22nd February 2006 16:14
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 18:07
Could not make OpenSSL yontengyatso Installation/Configuration 3 3rd November 2005 10:50
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 4th October 2005 23:53


All times are GMT +2. The time now is 17:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.