Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 31st May 2009, 10:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 34,624
Thanks: 793
Thanked 4,996 Times in 3,909 Posts
Default

Just do exactly what is osted above to set the final spam destiny to discard. The kill level itself can be set for every spamfilter policy individually in ispconfig. Just click on the policy, enter the value that you like and click on save.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 31st May 2009, 18:56
3cwired_com 3cwired_com is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 100
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Ok, I was actually doing that, and the changes would stay there on the screen, but wouldn't reflect in the mail headers. there was more than enough time for it to reflect maybe 1 day or 2.

now that i started playing with it by adding more spam filter users it now starts to show in the headers.


this problem was also happening in my ftp-users, where it was not reflecting the changes, but for some reason out of nowhere the changes that i started setting are now reflecting in the system operation.

Just wanted to update.
__________________
Behind every great fortune lies a crime.
www.3cwired.com - Web Design/SEO/Repair/Sales/Upgrades
www.galants.org - The Home for Galant Enthusiasts
www.locatemyip.com - More than just free IP displays
Reply With Quote
  #13  
Old 2nd June 2009, 07:05
AnilKumar AnilKumar is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via Yahoo to AnilKumar
Default

Hi friends ,

I am using the plesk vps server,
When i used to sending the mails from the php SMTP code,
then that mail send to spam folder,

This is happen to when i am usied to send the mail to yahoo mail id.

How to solve this issue.

please help me.

Anil Kumar

http://anil2u.wordpress.com
Reply With Quote
  #14  
Old 3rd June 2009, 16:24
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

@AnilKumar: Please open a new thread.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
ISPConfig after installation CoDonCo Installation/Configuration 46 14th July 2010 16:54
In ISPconfig whitelist but still seen as spam edge Installation/Configuration 12 5th September 2007 00:30
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 15th April 2006 23:22


All times are GMT +2. The time now is 06:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.