#1  
Old 28th April 2009, 14:56
Captain Captain is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 287
Thanks: 82
Thanked 7 Times in 6 Posts
Exclamation Site change Client

Hello!

How I can change site client?
For example client have 5 sites, but now this sites need to forward to another client.

Big thanks.

Last edited by Captain; 28th April 2009 at 19:38.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th April 2009, 11:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

You can do this under "Tools".
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
Captain (29th April 2009)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig - Created site under wrong client jcoen HOWTO-Related Questions 2 25th March 2008 03:35
Instalation OK but can not poit any client website cpaun Installation/Configuration 17 19th March 2008 01:21
change the site admin broke all emails (some help please) ddfire Installation/Configuration 1 18th December 2007 18:19
Add Existing Site to Client? mphetameme General 3 10th September 2006 01:59
can't delete a site KenMcGinnis Installation/Configuration 2 14th August 2005 16:02


All times are GMT +2. The time now is 02:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.