#1  
Old 22nd April 2009, 11:27
jado jado is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error with suExec + FCGI

Hello all,

I folowed The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3] tutorial here:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...nny-ispconfig3

Everthing is working great, but when I enable suExec (I want to run php with users permissions, not with www-data) from the ISPConfig3 I start getting errors: ERROR 500 - Internal Server Error!

Apache error log says:
[warn] (104)Connection reset by peer:mod_fcgid: read data from fastcgi server error.
[error] [client 74.212.42.75] Premature end of script headers: index.php

If I disable suExec in ISPConfig it starts working again.

Anybody knows what is the problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd April 2009, 13:14
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,070
Thanks: 826
Thanked 5,396 Times in 4,240 Posts
Default

Please take a look in the error log of the website were you enabled suexec.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd April 2009, 13:19
jado jado is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is the error log file of the site in question:

[warn] (104)Connection reset by peer:mod_fcgid: read data from fastcgi server error.
[error] [client 74.212.42.75] Premature end of script headers: index.php
[warn] mod_fcgid: read data timeout in 40 seconds
[error] [client 74.212.42.75] Directory index forbidden by Options directive
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd April 2009, 23:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

That sounds as if the FastCGI server isn't running. Did you try to restart Apache?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 24th April 2009, 09:47
jado jado is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I restarted apache, but it does not help.

I noticed there is a suexec.log file in /var/log/apache2:

Code:
[2009-04-24 07:34:52]: target uid/gid (5003/5003) mismatch with directory (5003/5004) or program (5003/5003)
[2009-04-24 07:34:53]: uid: (5003/web2) gid: (5003/client1) cmd: .php-fcgi-starter
[2009-04-24 07:34:53]: target uid/gid (5003/5003) mismatch with directory (5003/5004) or program (5003/5003)
[2009-04-24 07:34:54]: uid: (5003/web2) gid: (5003/client1) cmd: .php-fcgi-starter
[2009-04-24 07:34:54]: target uid/gid (5003/5003) mismatch with directory (5003/5004) or program (5003/5003)
Reply With Quote
  #6  
Old 24th April 2009, 11:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,070
Thanks: 826
Thanked 5,396 Times in 4,240 Posts
Default

Looks as if your directory or file is owned by the wrong user. Please chown the directory and file to the web admin user and group of this site.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 24th April 2009, 12:43
jado jado is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thanks! Is was a permission problem. The group permission on folder was client0, but should have been client1.

There is however still a problem of timeout. The script timeouts after 40 seconds, however this value is not in php.ini. How can I increase it?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 11:40
network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator" Check General 3 26th February 2008 14:22
suexec & php5 Peerke Installation/Configuration 1 13th April 2007 23:02
Suexec Not Working helfrez Installation/Configuration 1 13th October 2006 15:52
SuExec compiling qtam0 Server Operation 6 24th September 2006 02:25


All times are GMT +2. The time now is 00:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.