#1  
Old 18th April 2009, 16:41
ALMGHARI ALMGHARI is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lighttpd 404 - Not Found

Hello,

Please, after install lighttpd
lighttpd not work !
I see, 404 - Not Found in my links
Why ?
What I do ?

ex: http://69.65.42.82/
centOS + cPanel

I wait , Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th April 2009, 13:27
ALMGHARI ALMGHARI is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

..............??
Reply With Quote
  #3  
Old 19th April 2009, 16:13
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

How did you install lighttpd? Any errors in lighttpd's error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 19th April 2009, 16:21
ALMGHARI ALMGHARI is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
yum install lighttpd
Quote:
chkconfig --levels 235 lighttpd on
Quote:
/etc/init.d/lighttpd start
for
Any errors in lighttpd's error log?
I don't know
Reply With Quote
  #5  
Old 20th April 2009, 11:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
 
Default

The logs should be somewhere in the /var/log directory.

Is there an index file (e.g. index.html) in /var/www/html?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Errors on Build Your Own Debian/Ubuntu LAMP Server ngungo Installation/Configuration 5 10th March 2007 15:34
pure-ftp woes d3th_n1gG4 Server Operation 4 24th January 2007 13:11
problem in: The Perfect Setup - Ubuntu 6.06 LTS Server PermaNoob HOWTO-Related Questions 6 15th January 2007 19:13
apt-get failure yap HOWTO-Related Questions 1 19th November 2006 22:33
help on /etc/rc0.d/K20dnsctl -> ../init.d/dnsctl zimele General 13 23rd August 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 06:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.