#1  
Old 20th April 2009, 00:12
ALMGHARI ALMGHARI is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache Configuration ?

Hello,

Please, Can help for this
My server for images sharing only, down & upload images
The problem, Apache restart automatically or the images do not open well
httpd failed @ * * * *:*:* 2008. A restart was attempted automagically.

Please, Can you help me, I want A better Apache Configuration for my servers, httpd.conf
I want the servers that they bear the biggest amount from the users on line

Note, in any server 4.000.000 - 5.000.000 images , And 6TB- 11TB bandwidth monthly

Please, Help me for this Apache Configuration

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th April 2009, 12:03
tebokkel tebokkel is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: The Netherlands
Posts: 96
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

Post logging from Apache errorlog and relevant syslog. It appears you have CPanel running to oversee processes. What's the problem then?
Does it happen occaisionally or frequently?
What's your apache.conf?


Quote:
Originally Posted by ALMGHARI View Post
Note, in any server 4.000.000 - 5.000.000 images , And 6TB- 11TB bandwidth monthly
Hire a professional sysadmin or troubleshooter.

Paul
Reply With Quote
  #3  
Old 20th April 2009, 12:21
ALMGHARI ALMGHARI is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Please, step by step
how I can do ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Apache Virtual Hosts - I have never gotten this right. DazzyB Server Operation 2 24th December 2007 13:37
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 10:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.