Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th May 2009, 21:36
JimmiJames JimmiJames is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 51
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default php mail function not working on Debian 5.0 perfect setup

I've transfered all my websites on the new Debian 5.0(Ispconfig3) machine from a Suse 10.2. The only problem I am having is with the mail function not sending.

I've looked at both php.ini under mail function and there was no difference , any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th May 2009, 13:46
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

What error message are you getting ? Have you taken a look at the logs ?
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th May 2009, 14:43
JimmiJames JimmiJames is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 51
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There's nothing in the mail log. No errors or messages being sent.



*Update: The php mail function also doesn't work on another Debian 5.0 server. Looks like I'm gone hae to put everything back on my Suse.

Last edited by JimmiJames; 8th May 2009 at 16:07.
Reply With Quote
  #4  
Old 9th May 2009, 13:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

I've never had any problem with PHP's mail() function on Debian. Are there any errors in Apache's error log and/or in the web site's error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ffmpeg Video support for ubuntu 7.10 [suphp-ispconfig] amaurib Installation/Configuration 13 16th February 2010 17:26
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
ISPConfig virtual web pages not working mike_phi Installation/Configuration 8 7th May 2008 16:51
The Perfect Setup - Debian Woody (3.0)... sending mail from my XP box? ExCIA HOWTO-Related Questions 17 27th June 2007 18:31
SuSE Enterprise, PHP binary coming with ISPConfig does not work properly NexusTechUS Installation/Configuration 1 26th April 2007 20:03


All times are GMT +2. The time now is 13:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.