Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th April 2010, 10:54
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default How to disable mod_deflate for selected sites only

Hi all,

I installed mod_deflate as decribed in this howto http://www.howtoforge.com/apache2_mod_deflate and than disabled flash as described on http://www.philchen.com/2009/08/04/a...ike-each-other but I still have problem with the Joomla component JSN ImageShow. On first load of page Internet Explorer don't load flash header. After page refresh it works fine.

I cannot figure how to resolve this problem so I tried switch off mod_deflate for this site. I set:

<Directory /var/www/webXXX/web>
RemoveOutputFilter DEFLATE
SetEnv no-gzip
</Directory>

in apache directives but I get this error:

Code:
Invalid command 'RemoveOutputFilter', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
Is the way how to disable mod_deflate by apache directive?

Thanks for any suggestion

SupuS
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th April 2010, 13:42
Mark_NL Mark_NL is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Netherlands
Posts: 912
Thanks: 12
Thanked 100 Times in 96 Posts
Default

RemoveOutputFilter is a mod_mime option, is mod_mime loaded ?
Reply With Quote
  #3  
Old 27th April 2010, 13:54
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Mark_NL View Post
RemoveOutputFilter is a mod_mime option, is mod_mime loaded ?
Hi Mark,

yes, mod_mime is loaded. Here is list of loaded modules:

Code:
alias
auth_basic
authn_file
authz_default
authz_groupfile
authz_host
authz_user
autoindex
cgi
dav
dav_fs
deflate
dir
mime
negotiation
php5
rewrite
setenvif
ssl
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Sites, DB's, Users, etc not being created frument Installation/Configuration 4 18th February 2010 11:33
Virtual Sites & DNS Setup Jayson Wonder Installation/Configuration 27 11th December 2008 18:08
Help - virtual sites - email not working - what FQDN? sagor Installation/Configuration 4 26th April 2008 19:00
php disabled on sites amgat Installation/Configuration 3 30th August 2007 20:14
all sites are getting "Index of /" page instead of the domain directory jagnag1 Installation/Configuration 3 17th December 2006 12:18


All times are GMT +2. The time now is 06:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.