Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th April 2009, 23:16
leeeonardo leeeonardo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 57
Thanks: 14
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem to recived email in ISPConfig with CENTOS 4.4

Hi, I have a server with Centos 4.4 and ISPConfig, but I cant recive email. When I send work find, but when anybody try to send me. I never recive any. Can you help me?, thanks a lot.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th April 2009, 15:47
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

What's in your mail log when someone tries to send an email to your server?
Does the MX record of your domain point to the correct server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 14th April 2009, 01:50
leeeonardo leeeonardo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 57
Thanks: 14
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blacklisted by 3 servers

HOW CAN I UNSUSCRIBER IN FIVE TEN SG?????

http://moensted.dk/spam/no-more-funn/
http://ordb.org/faq/


http://www.five-ten-sg.com/blackhole.php

If you are not running a mail server on 201.144.33.3, this listing should not affect you in any way, and you should ignore whatever source told you that this might be a problem.

The misc.spam group is mostly (but not entirely) composed of entire addresses blocks that have a) sent spam here, b) have consecutive or missing reverse dns, and c) have no customer sub-delegation via either the controlling RIR (ARIN, RIPE, LACNIC, APNIC, etc) or an rwhois server referenced in the main RIR records.

In particular, 201.144.33.3 has reverse dns of static.customer-201-144-33-3.uninet-ide.com.mx. Since your domain name does not appear as the last components in any of those reverse dns names, that needs to be fixed first. Also, none of those names have an A record pointing to the original 201.144.33.3. That needs to be fixed. Any email sent to the address at the top of this page will be ignored until that is fixed.

If 201.144.33.3 is being used to send email to strangers, then it needs to have a unique reverse dns name, and that name needs to forward resolve back to 201.144.33.3. Note that this unique name need not have any particular relationship with the email domain(s) that are used in the mail messages leaving 201.144.33.3.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th April 2009, 14:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

As far as I understand, there's no A record for static.customer-201-144-33-3.uninet-ide.com.mx, so your ISP should create one that points to 201.144.33.3.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CentOS 5.1 Server Setup: LAMP, Email, DNS, FTP, ISPConfig (a.k.a. The Perfect Server) madman045 HOWTO-Related Questions 4 1st May 2008 21:45
email problem, one client only chancer Installation/Configuration 35 13th February 2008 13:34
LOTS of FTP timeouts (centos 4.4, perfect install, ispconfig) ThE-LyNX Server Operation 10 13th December 2006 21:41
ISPConfig 2.2.8 + Dynamic IP + CENTOS 4.4 error Installation/Configuration 3 7th December 2006 10:35
Email Problem Alam Installation/Configuration 3 26th November 2006 20:18


All times are GMT +2. The time now is 17:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.