Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th April 2009, 06:18
pinguinito pinguinito is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 87
Thanks: 21
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPConfig3 help

Hi to everyone and falko:
I am running ISPConfig3 on DEBIAN 5 lenny as the how to perfect server. everything is working perfect:
my server with IP dynamic but with hostname from no-ip
my problem is went I trait to make a virtual web i can't see it doesn't work.
I am messing some basic concept and i dont no
I trait to fallow the elgg how to but I diden't see the web side that i was trying to make
my server is base in one IP
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th April 2009, 09:36
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
Default

Make sure that you forwarded port 80 from your router to your server and that you selected the internal IP address for the website were you forwarded port 80 to.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th April 2009, 16:43
pinguinito pinguinito is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 87
Thanks: 21
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPConfig3 help

Quote:
Originally Posted by till View Post
Make sure that you forwarded port 80 from your router to your server and that you selected the internal IP address for the website were you forwarded port 80 to.
I did not have a router in from my server and from my iceweasel yes i can see the default index.html from apache so I min the 80 port is open
I think the problem is:
the server"s name is torontohabana.sytes.net hostname torontohabana and sytes.net is the host from no-ip . the web I was trying to set up torontohabana.net with elgg. when I add the web site in my server I can't see it
Reply With Quote
  #4  
Old 6th April 2009, 17:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
Default

The website must be named torontohabana.sytes.net and not torontohabana.net.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
pinguinito (6th April 2009)
  #5  
Old 6th April 2009, 19:59
pinguinito pinguinito is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 87
Thanks: 21
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
The website must be named torontohabana.sytes.net and not torontohabana.net.
And what about if i want set up a new website? with deferent name deferent client
Reply With Quote
  #6  
Old 6th April 2009, 20:56
pinguinito pinguinito is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 87
Thanks: 21
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPConfig3 help

Quote:
Originally Posted by till View Post
The website must be named torontohabana.sytes.net and not torontohabana.net.

ok, so torontohabana.sytes.net sever trying add web site torontohabana.sytes.net.

I tried to look at www.torontohabana.sytes.net and nathing
and at torontohabana.sytes.net my deafult index.html from apache

Last edited by pinguinito; 7th April 2009 at 00:17.
Reply With Quote
  #7  
Old 7th April 2009, 07:25
robilaur robilaur is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Romania
Posts: 86
Thanks: 4
Thanked 12 Times in 9 Posts
Send a message via Yahoo to robilaur
Default

DId u select * for ip of website?... and www will not work until u make on noip the host www.toronto.....
__________________
Best Regards,

Robert
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to robilaur For This Useful Post:
pinguinito (7th April 2009)
  #8  
Old 7th April 2009, 07:31
pinguinito pinguinito is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 87
Thanks: 21
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPConfig3 help

Quote:
Originally Posted by robilaur View Post
DId u select * for ip of website?... and www will not work until u make on noip the host www.toronto.....
yes, I think that I should register my domain and then managing the host or subdomain in the noip
thank you oh! yes i did selec the * in the ip
Reply With Quote
  #9  
Old 7th April 2009, 07:35
robilaur robilaur is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Romania
Posts: 86
Thanks: 4
Thanked 12 Times in 9 Posts
Send a message via Yahoo to robilaur
Default

Yes... thats the way to go... Quick question... is http://toronto..... working?.... without the www in front?
__________________
Best Regards,

Robert
Reply With Quote
  #10  
Old 7th April 2009, 16:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by pinguinito View Post
ok, so torontohabana.sytes.net sever trying add web site torontohabana.sytes.net.

I tried to look at www.torontohabana.sytes.net and nathing
and at torontohabana.sytes.net my deafult index.html from apache
So you created a web site for torontohabana.sytes.net in ISPConfig?
Can you post the vhost configuration file of that vhost?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
subdomains in ispconfig3 ignasigarcia General 30 7th January 2010 22:05
Questions about ISPConfig3 vs. ISPConfig2 atjensen11 General 1 14th March 2009 23:59
ISPconfig3 email groups syadnom General 4 11th March 2009 09:36
ispconfig3: recommendations? ignasigarcia Installation/Configuration 2 25th February 2009 14:45
Ispconfig3 + smtp-auth problem gkoo General 2 2nd October 2008 16:53


All times are GMT +2. The time now is 07:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.