#1  
Old 1st April 2009, 19:08
last_warrior last_warrior is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Can not log-in to webmail

I am running CentOS 5.2 and ISPConfig 3.0.1.1.
I have installed ISPConfig on new server (using perfect installation guide). After i have created new mailbox i can not log in to webmail using name : info@adg.net and password.
I found in logs:
Code:
Apr  1 20:05:01 localhost pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr  1 20:05:01 localhost pop3d: Disconnected, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr  1 20:05:01 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr  1 20:05:01 localhost imapd: Disconnected, ip=[::ffff:127.0.0.1], time=0
Apr  1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr  1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr  1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr  1 20:06:01 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr  1 20:06:01 localhost imapd: LOGIN FAILED, user=info@adg.net, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr  1 20:06:06 localhost imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:127.0.0.1], rcvd=54, sent=332
Plese, help. May be you have any ideas ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st April 2009, 20:15
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,567
Thanks: 791
Thanked 4,979 Times in 3,900 Posts
Default

Take a look at the monitoe module, are any errors listed there?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd April 2009, 09:05
last_warrior last_warrior is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

In monitor page i see only one warning :
Code:
State: warning
0 unknown | 0 info | 1 warning | 0 critical | 0 error

ok:
The state of your Hard-Disk space is ok [More...]
Your Mailq load is ok [More...]
Your RAID is ok [More...]
Your Server load is ok [More...]
All needed Services are online [More...]
The System-Log is O.K. [More...]

warning:
Your Virus-protection is OUTDATED! [More...]
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd April 2009, 18:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Are there any other errors in your mail log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
pinguinito (4th April 2009)
  #5  
Old 4th April 2009, 13:38
last_warrior last_warrior is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found one more error in maillog:
Code:
Apr  4 13:15:01 localhost amavis[2527]: ...o::Crypt::OpenSSL::RSA::import_random_seed Digest::SHA Error
Today i have trued to connect to server using pop3 protocol (i am using Mozilla Thunderbird client) and i found that i can not connect to POP3 to:

Code:
Apr  4 14:22:40 localhost pop3d: Connection, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Apr  4 14:22:40 localhost pop3d: LOGIN FAILED, user=test@adg.net, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Apr  4 14:22:50 localhost pop3d: LOGIN FAILED, user=test@adg.net, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Apr  4 14:23:00 localhost pop3d: Disconnected, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Reply With Quote
  #6  
Old 4th April 2009, 20:12
last_warrior last_warrior is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default All OK!

I solve this problem.
i have turbed on log in authdaemonrc and i found that one in maillog:
Code:
commodore authdaemond: libauthmysql.so: cannot open shared object file: No such file or directory
After this I reinstal courier-authlib-mysql-0.62.1-1.i386.rpm
And now all work fine

Thanks to all for help

Last edited by last_warrior; 4th April 2009 at 20:15.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL Cert Question for ISPConfig Access giganet Installation/Configuration 33 28th March 2009 07:56
slow download through webserver problem snewp Technical 14 9th May 2008 05:25
Daily mail logrotation?! schmidse Installation/Configuration 4 21st January 2008 13:55
Outlook does not Authenticates aberrio Server Operation 30 1st November 2007 19:21
No ftp login for ispconfig-webuser agri Installation/Configuration 12 19th March 2007 10:06


All times are GMT +2. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.