Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th March 2009, 22:30
Sydney Sydney is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Website directory listing

Hi having problems getting a directory list, all I get is is 403 or 500, have tried Options Indexes in .htaccess file, and also in the mysite.com.vhost file, also http://mysite.com/stats give an error 500 after entering a valid l I cannot see anything in the apache2.conf file causing a problem, I am at a loss, please help Running ispconfig3 on lenny.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th March 2009, 22:34
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,813
Thanks: 821
Thanked 5,339 Times in 4,188 Posts
Default

If you get an error, then take a look at the error log of the website if you want to know the reason.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th March 2009, 22:50
Sydney Sydney is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yes I did I forgot to post that, I dont understand why it says:

[Thu Mar 26 21:34:28 2009] [error] [client xx.xxx.xxx.x] client denied by server configuration: /var/www/mysite.com/web/uploads/index.php
Reply With Quote
  #4  
Old 26th March 2009, 22:53
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,813
Thanks: 821
Thanked 5,339 Times in 4,188 Posts
Default

Which is the exact ispconfig version?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 26th March 2009, 23:00
Sydney Sydney is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

3.0.1, upgraded from 3.0.0.9
Reply With Quote
  #6  
Old 26th March 2009, 23:02
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,813
Thanks: 821
Thanked 5,339 Times in 4,188 Posts
Default

Entferne mal die .htaccess Datei, geht es dann?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 26th March 2009, 23:21
Sydney Sydney is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Same error if I remove the .htaccess
Reply With Quote
  #8  
Old 27th March 2009, 10:09
Sydney Sydney is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Well I just dont know, one thing to note is that I can list the directory of the main website at /var/www if I remove the index.html, which I will probably want to turn off incidentally...

Is it just me having this problem?
Reply With Quote
  #9  
Old 27th March 2009, 13:59
Sydney Sydney is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I got it to work, it didn't help me not restart apache after changing the conf files (what a noob!)

I removed these lines from the vhost file:

<Files ~ '.php[s3-6]{0,1}$'>
Order allow,deny
Deny from all
Allow from none
</Files>

and set allowoverride all (didn't work with allowoverride indexes?)

I don't think I should, or should need to remove those lines tho, any comment?
Reply With Quote
  #10  
Old 27th March 2009, 14:02
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,813
Thanks: 821
Thanked 5,339 Times in 4,188 Posts
 
Default

These lines are there because you disabled PHP for the website. If you want to use PHP in a website you will have to enable it of course in the site settings and then these lines will be removed automatically.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install failure -- Apache 1.3 missing? Allen15 Installation/Configuration 11 24th February 2009 09:53
can't help ispconfig to install please help steve51184 Installation/Configuration 17 20th February 2009 10:37
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 10:46
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 11:40
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17


All times are GMT +2. The time now is 17:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.