#1  
Old 6th March 2006, 23:30
todvard todvard is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 85
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default Monitoring problem after 2.2.0

Hi,

after upgrading to 2.2.0 i have lost all configured monitoring information from Management -> Services -> Monitoring. The weird thing is that i can see old monitors in isp_monitor table in the database. Acually, it's not a big deal, i could remake them in a minute, just wanted to report that. Now i have duplicated entries in the table for the same ports.

Best,
T.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th March 2006, 07:51
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
Default

Ok, thats strange. Thanks for your report, we will check it.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st March 2006, 20:14
todvard todvard is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 85
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

Today i had to reinstall ISPConfig, it went smoothly (if you are using mysql5.0 form dotdeb.org like me, most likely you will have to reinstall ispconfig too, because of the change in libmysqlclient15-dev package. php installed by ispconfig is built using this dev file among others). After reinstalling i have discovered the same error in Monitoring function what i have mentioned in my first post, the monitoring list is empty on the interface while the isp_monitor table has all my old configured monitors. Now i am getting error messages in every 30 minutes about that mysql server is not runnig (it is true, because my mysql server is running on another host not on localhost). Is it safe to delete all records from isp_monitor table or do i need to change something else in code or database? What if i am commenting the mysql server check in /root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php, will it be overwritten after a time?

Thank you,
T.
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd March 2006, 07:53
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
 
Default

We will check that. The problem had been fixed some versions ago but seems to pop up again
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Mailheader problem after upgrade to 2.2.0 Qrup Installation/Configuration 10 23rd April 2006 18:06
problem after upgrade to ispconfig 2.2.0 adrenalinic Installation/Configuration 6 1st March 2006 20:19
problem after upgrade to ispconfig 2.2.0 adrenalinic General 1 1st March 2006 20:11
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 01:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.