#1  
Old 17th March 2009, 16:37
valent valent is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ubuntu apache worker

I read and followed tis how-to: http://www.howtoforge.com/how-to-set...on-ubuntu-8.10
I have no domain name so I remove some lines from site configuration file for apache:

<VirtualHost *:80>

DocumentRoot /var/www/web1/web/

<IfModule mod_fcgid.c>
SuexecUserGroup web1 web1
PHP_Fix_Pathinfo_Enable 1
<Directory /var/www/web1/web/>
Options +ExecCGI
AllowOverride All
AddHandler fcgid-script .php
FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web1/php-fcgi-starter .php
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
</IfModule>

# ErrorLog /var/log/apache2/error.log
# CustomLog /var/log/apache2/access.log combined
ServerSignature Off

</VirtualHost>

I reloaded the apache web server and when I digit on address bar of Firefox
http://10.1.4.7/web1/web/info.php a little window appears to select where I have to download info.php file.
No page is open by browser but I get a php file to download.
I suppose that something is not work.

Thanks
__________________
Virtualization in italian
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th March 2009, 20:02
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
 
Default

If this is your default vhost, then http://10.1.4.7/info.php is the correct address (because /var/www/web1/web is your document root).

The fact that you have to type http://10.1.4.7/info.php in your browser shows that there's another default vhost in your configuration which has precedence over this one.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mod_Perl Configuration Issue szise Installation/Configuration 4 28th November 2008 13:41
Ubuntu 8.04 server edition ISPconfig installation error malinens Installation/Configuration 4 30th July 2008 08:30
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 03:01
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 01:45


All times are GMT +2. The time now is 16:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.