#1  
Old 23rd February 2009, 17:39
mrwasabi mrwasabi is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Louisiana
Posts: 48
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to mrwasabi Send a message via Yahoo to mrwasabi
 
Question ATI Video on 8.1

Greetings,
I have an issue with my ati video card on 8.1, I'm having difficulty with screen flashes. I tried to install the prop. ati driver but it keeps failing, here's what I get:

rich@HCR:~/Programs$ sudo sh ./ati-driver-installer-8.28.8.run
[sudo] password for rich:
Creating directory fglrx-install
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing ATI Proprietary Linux Driver-8.28.8............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
-e ==================================================
-e ATI Technologies Linux Driver Installer/Packager
-e ==================================================
Detected configuration:
Architecture: i686 (32-bit)
X Server: unable to detect
Removing temporary directory: fglrx-install

Next I did this:

rich@HCR:~/Programs$ fglrxinfo
display: :0.0 screen: 0
OpenGL vendor string: Tungsten Graphics, Inc.
OpenGL renderer string: Mesa DRI R200 20060602 AGP 4x x86/MMX+/3DNow!+/SSE TCL
OpenGL version string: 1.3 Mesa 7.2

Segmentation fault

I see I'm using the mesa drivers but need to use ati, how can I fix this? TIA!

MrWasabi
__________________
The superior man is modest in his speech, but exceeds in his actions.

Confucius, The Confucian Analects
Chinese philosopher & reformer (551 BC - 479 BC)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot Display This Video Mode g8rbait Installation/Configuration 12 10th May 2013 20:17
video conferencing has bugs...........! thilshath Technical 7 4th April 2008 19:18
So close to getting 3D on my ATI graphics card, please help me finish thirtythree HOWTO-Related Questions 6 27th September 2007 22:04
video uploading durjoy Programming/Scripts 1 21st June 2007 15:51


All times are GMT +2. The time now is 13:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.