Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th March 2009, 20:09
keyvan keyvan is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 12
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Shared IP Error after creating new site. other sites work fine?

Hi,

Just created a third website on ispconfig, the other two are fine.

When I try to access the website it gives an error message:
This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP.


When I type httpd -t it says Syntax OK, I have looked in the log file /home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log and there are no error messages.

There is a warning:

Code:
13.03.2009 - 17:22:12 => WARN - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 2603: WARNING: could not httpd -t  &> /dev/null
13.03.2009 - 17:22:12 => WARN - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 2615: httpd syntax seems to contain errors, reloading with old configuration
but that warning shows up for all the websites since the begining of the log

Oh and FTP works fine. So I can ftp to the site via its domain name from a remote system.


Any idea on what's wrong?

Last edited by keyvan; 13th March 2009 at 20:40.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th March 2009, 21:18
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,034
Thanks: 826
Thanked 5,382 Times in 4,229 Posts
 
Default

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=7719
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hostingplan gives wrong values when creating a site dimitar General 2 10th May 2007 16:55
problem creating anew site. resnostyle General 28 29th September 2006 13:56
Shared IP error when adding new site amoswright Installation/Configuration 15 15th June 2006 15:04
Shared IP - can't see my new site. erikturk Installation/Configuration 3 24th May 2006 07:49
Viewing site path doesnt work. kingkunt General 3 10th December 2005 22:50


All times are GMT +2. The time now is 00:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.