Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th March 2009, 09:19
binaryrogue binaryrogue is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 89
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig3 latest from SVN not reading my raid info correctly

I'm using Fedora and I just installed the latest ispconfig3 from svn.

I'm seeing:
mdadm is not installed or your Server has no supported RAID
under Show raid state.

I'm using mdadm with raid1 and all three partitions are in sync.

[root@ispc1 log]# cat /proc/mdstat
Personalities : [raid1] [raid6] [raid5] [raid4]
md0 : active raid1 sda1[0] sdb1[1]
200704 blocks [2/2] [UU]
md1 : active raid1 sda2[0] sdb2[1]
2096384 blocks [2/2] [UU]
md2 : active raid1 sda3[0] sdb3[1]
33262464 blocks [2/2] [UU]
unused devices: <none>

how is ispconfig determing if raid status is ok?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th March 2009, 10:14
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,786
Thanks: 840
Thanked 5,611 Times in 4,422 Posts
Default

You find the cod ein the file /usr/local/ispconfig/server/mods-available/monitor_core_module.inc.php
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th March 2009, 19:41
binaryrogue binaryrogue is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 89
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

found an extra equal sign in line 613.
Code:
 if($retval === 0){
changed to:
Code:
 if($retval == 0){
and now it works.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 14:06
/etc/passwd wiped out after updating user via CP DantePasquale Installation/Configuration 4 25th April 2008 21:29
Incoming Mail Deleted? Jammer4774 General 19 20th July 2007 23:06
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 20:38
Apache2 don't start /var/www/sharedip don't exist Dr.Oetker General 14 6th May 2007 14:15


All times are GMT +2. The time now is 18:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.