Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th March 2009, 02:35
savetz savetz is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Set Up Postfix DKIM With dkim-milter: glibc error

Hi. I'm trying to use the document "Set Up Postfix DKIM With dkim-milter" (http://www.howtoforge.org/postfix-dk...lter-centos5.1) and things have been going well, until:

# /sbin/service dkim-milter start
Starting DKIM milter (dkim-filter #0): /usr/sbin/dkim-filter: error while loading shared libraries: requires glibc 2.5 or later dynamic linker
[FAILED]

I asked my webhost about upgrading and they said:

"Upgrading glibc is a highly bad idea. More often than not, upgrading glibc usually breaks every thing installed on the system.

If you are requiring a later version of glibc you will need to rekick to redhat 5.

The glibc that is updated via up2date has been certified is an increment release which will not break anything."

(Looks like I have glibc 2.3.4.)

Upgrading to redhat 5 like a lot of work just to get DKIM working. Is there a way to get dkim-milter to play nice with my older version of glibc?

Thanks for any advice,
Kevin
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th March 2009, 14:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Instead of using the dkim-milter rpm package, you can try to build dkim-milter from the sources.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dkim, glibc

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51
Dspam + postfix : dspam didn't tag header messages NothingHere Server Operation 1 31st October 2008 16:57
ERROR: Could not make ClamAV chua_jose Installation/Configuration 1 3rd January 2008 16:47
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 00:30
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 03:38


All times are GMT +2. The time now is 16:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.