Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th March 2009, 19:17
ghost1227 ghost1227 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Domain/subdomain not synched up?

So I've run across another problem. I'm using ISPConfig3, and when I create a domain (xxx.com) and a subdomain for it (www.xxx.com) the www.xxx.com one works, but the xxx.com shows the default apache index page (not the ISPConfig3 one). It doesn't appear to matter whether I create the subdomain or use the autocreate option. Any ideas why I might have this difficulty?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th March 2009, 00:23
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,486
Thanks: 813
Thanked 5,256 Times in 4,121 Posts
Default

There is no such bug known and I tested these functions 2 hours ago. If a subdomain does not show ip, then it is most likely not directoed to the correct IP address. Make sure that the domain points to the same IP then the website and be aware that changes in dns take up to 48 hours to propagate.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 13th March 2009, 17:53
ghost1227 ghost1227 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Update...

So here's where we stand now... I'm still having this issue, but only with my main domain. i.e. the domain that i set up ispconfig itself on. any other domains i set up (i have two others right now) work fine. to see what i'm talking about, go to ghost1227.com/www.ghost1227.com

--Edit-- So I got it working... it's probably not the prettiest way of doing it, but it works

Last edited by ghost1227; 13th March 2009 at 18:43.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.