#1  
Old 24th February 2009, 14:37
Unatine Unatine is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig3 and users creation

Hi!

ISPConfig3 (last rc2) running on Debian Lenny.
All installed successfully, but have some questions.

For example. I need hosting some client with site, mail and etc, and give him access to control his site via ISPConcfig.

I'm create Client, and CP user created automatically. The i'm try login to ISPConfig with new created login and password, but ISPConfig redirect me to login page again. Admin user - login normally.

I don't see any errors (auth errors for example) in Apache logs.

With what can be problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th February 2009, 15:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Please try to enter the password again in the client settings and click on save.
If this dont help, does your username or password contain any special characters like ' or "?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th February 2009, 22:47
Unatine Unatine is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No any special character.
Changing password few times.
Some time, after change - i can enter, some time - can't with same symptoms.

Passwords from simple (qwerty, etc) to complex (combining digits and upper/lower case letters).
Reply With Quote
  #4  
Old 25th February 2009, 10:15
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

I have no idea. The user creatioon works fine on my servers.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 25th February 2009, 23:14
Unatine Unatine is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Resolve problem.

I'm testing client login in Safari 3.2.1, and with admin account under Safari, i'm can't login some times.

In FF client (and admin) can login normally.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig3 - website path ilaidlaw Developers' Forum 2 23rd February 2009 14:38
ISPConfig3 RC1 -- no /var/client folder created. insideoutsolutions Installation/Configuration 3 30th January 2009 22:57
ISPConfig3 : changing documentroot omry Installation/Configuration 4 14th September 2008 16:12


All times are GMT +2. The time now is 20:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.