#1  
Old 23rd February 2009, 14:05
saki saki is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache mod_deflate

hallo

Version apache 2.2 and mod_deflate is loaded.
I get this error message when im putting:

DeflateFilterNote Input instream
DeflateFilterNote Output outstream
DeflateFilterNote Ratio ratio

LogFormat '"%r" %{outstream}n/%{instream}n (%{ratio}n%%)' deflate
CustomLog logs/deflate_log deflate

in virtual host config file:

DeflateFilterNote not allowed here


Anyone knows why i get this and how to fix!?

Thanx
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th February 2009, 20:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Where exactly did you place these lines? In a vhost or anywhere else?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 25th February 2009, 12:37
saki saki is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I putt this in vhost ....
Reply With Quote
  #4  
Old 26th February 2009, 21:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Can you post the full vhost configuration?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
MaxClients set to appropriate level, but ISPconfig is crashing from it (I think) bpmee Server Operation 6 11th January 2007 20:29
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 16:47
mod_mono apache 2.2 ColdDoT Server Operation 5 23rd May 2006 03:58
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 01:45


All times are GMT +2. The time now is 06:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.