#1  
Old 18th March 2006, 23:18
guidovanh guidovanh is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Leusden, The Netherlands
Posts: 104
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default installing perfect setup fails

I followed the manual for the perfect setup SuSE 10 (http://www.howtoforge.com/perfect_setup_suse_10.0).
After the first CD has been installed, the system reboots. The last few lines reports some strange things:
Code:
sshd: no hostkeys available
                                                                failed
starting powersaved (accessing ACPI events over acpid)          done
Master Resource Control: runlevel 3 has been                    reached
failed services in runlevel 3:                                  sshd
Skipped services in runlevel 3:                                 nfs

Welcome to SUSE Linux 10.0 (i586) - Kernel 2.6.13-15-default (tty1).

linux login:
What do I have to do now?

Last edited by guidovanh; 18th March 2006 at 23:21.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th March 2006, 00:22
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

I'd simply go on with the installation as described in the tutorial.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 19th March 2006, 10:15
guidovanh guidovanh is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Leusden, The Netherlands
Posts: 104
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

It was already the third time I installed Linux. It is strange, but now the install seems to be successfull.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Following Perfect Setup Fedora 4 Proftpd Fails on start dutchman Installation/Configuration 4 9th February 2006 22:37
Ubuntu "the perfect setup with RAID 1" Hans Installation/Configuration 1 16th January 2006 18:50
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 17:04
Attempting The Perfect Setup (To Some Extent) PsyVision HOWTO-Related Questions 3 3rd November 2005 12:50
Perfect setup (debian sarge) Pelle Installation/Configuration 4 11th October 2005 18:17


All times are GMT +2. The time now is 12:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.