Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Suggest HOWTO

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 23rd February 2009, 03:05
Wizard of Wiring Wizard of Wiring is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 24
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

In my last post I am using:

server:/# cat /etc/issue
Debian GNU/Linux 5.0 \n \l

and I am using vmware server 2 file:
VMware-server-2.0.0-122956.i386.tar.gz

which I am assuming is version 122956

I posted the note about tools because I was going to use the ISP Config appliance and in order to get tools to compile on the guest os it will also need to be patched the same way the server is patched.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 23rd February 2009, 03:33
Wizard of Wiring Wizard of Wiring is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 24
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

In the web panel once I start the appliance I do in fact see my ip address now where I did not before.

My guest os network is not working yet but that is likely because I need to reconfigure it. I can see the dns name needs changed in the web panel for sure.

I also took note of my host cpu output after loading vmware:

[4340.147461] vsock: Unknown symbol VCMIDatagram_Send
[4340.147234] vsock: no symbol version for VCMI_GetContextID
[4340.147256] vsock: Unknown symbol VCMI_GetContextID
[4340.148166] vsock: no symbol version for VCMIDatagram_DestroyHnd
[4340.148190] vsock: Unknown symbol VCMIDatagram_DestroyHnd
[4340.148264] vsock: no symbol version for VCMIDatagram_CreateHnd
[4340.148267] vsock: Unknown symbol for VCMIDatagram_CreateHnd
[4340.157724] vsock: no symbol version for VCMIDatagram_Send
[4340.157774] vsock: Unknown symbol for VCMIDatagram_Send
[4340.157847] vsock: no symbol version for VCMI_GetContextID
[4340.157869] vsock: Unknown symbol for VCMI_GetContextID
[4340.158683] vsock: no symbol version for VCMIDatagram_DestroyHnd
[4340.158706] vsock: Unknown symbol for VCMIDatagram_DestroyHnd
[4340.158779] vsock: Unknown symbol for VCMIDatagram_CreateHnd
[4340.158802] vsock: Unknown symbol for VCMIDatagram_CreateHnd
[6371.700310] vsock: parportpc: VIA parallel port disabled in BIOS
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
how to install vmware server 1.0.3 on debian SteaK Installation/Configuration 1 10th June 2007 14:35
Problem with VMWare Server on Ubuntu 6.10 anrapas HOWTO-Related Questions 1 29th March 2007 13:47
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
e-mail problem!!! Debian 3.1 maroonworks Installation/Configuration 18 6th December 2005 14:42


All times are GMT +2. The time now is 04:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.