Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st November 2013, 22:07
davem davem is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email stops working without errors

Hi, Iv just installed ISPConfig 3 on centos 6.4 with dovecot and postfix, all services are running including amavis, when I log in to webmail to retrieve emails sometimes I am able to send emails and receive them other times if an email has been sent to me I don't receive it and if I send an email the recipient doesn't receive it, I know this by checking with my personal email addresses.

Its almost as if the mail service switches on and off by itself

the mail log shows this iv replaced the domain name with mydomain.com

Nov 21 14:56:40 main postfix/qmgr[2131]: A9FFC2C03C17: from=<root@mydomain.com>, size=14990, nrcpt=1 (queue active)
Nov 21 14:56:40 main postfix/pickup[2130]: CDB132C03C1D: uid=0 from=<root>
Nov 21 14:56:40 main postfix/cleanup[5323]: CDB132C03C1D: message-id=<20131121195640.CDB132C03C1D@mydomain.com>
Nov 21 14:56:40 main postfix/qmgr[2131]: CDB132C03C1D: from=<root@mydomain.com>, size=15022, nrcpt=1 (queue active)
Nov 21 14:56:40 main postfix/error[5936]: A9FFC2C03C17: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=none, delay=0.36, delays=0.24/0/0/0.11, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
Nov 21 14:56:40 main postfix/error[5904]: CDB132C03C1D: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=none, delay=0.22, delays=0.14/0/0/0.08, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)

appreciate any help as I have no idea whats wrong.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st November 2013, 22:14
davem davem is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After reboot I get this but still not receiving emails

Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 5A4BB2C003DE: removed
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 81CA62C00712: from=<root@mydomain.com>, size=1089, nrcpt=1 (queue active)
Nov 21 15:04:45 main amavis[7258]: (07258-01) Passed CLEAN {RelayedInbound}, <root@mydomain.com> -> <root@mydomain.com>, Message-ID: <20131121200440.321052C002F9@mydomain.com>, mail_id: u-QM1R_CjQdm, Hits: 1.178, size: 640, queued_as: 81CA62C00712, 5309 ms
Nov 21 15:04:45 main postfix/smtp[6532]: 321052C002F9: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=5.6, delays=0.28/0/0.01/5.3, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 from MTA(smtp:[127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 81CA62C00712)
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 321052C002F9: removed
Nov 21 15:04:45 main postfix/local[6621]: 81CA62C00712: to=<root@mydomain.com>, relay=local, delay=0.2, delays=0.13/0/0/0.07, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 81CA62C00712: removed
Reply With Quote
  #3  
Old 24th November 2013, 22:36
pititis pititis is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Mnchen
Posts: 364
Thanks: 39
Thanked 89 Times in 68 Posts
 
Default

Are you using custom amavis configuration?

Quote:
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 5A4BB2C003DE: removed
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 81CA62C00712: from=<root@mydomain.com>, size=1089, nrcpt=1 (queue active)
Nov 21 15:04:45 main amavis[7258]: (07258-01) Passed CLEAN {RelayedInbound}, <root@mydomain.com> -> <root@mydomain.com>, Message-ID: <20131121200440.321052C002F9@mydomain.com>, mail_id: u-QM1R_CjQdm, Hits: 1.178, size: 640, queued_as: 81CA62C00712, 5309 ms
Nov 21 15:04:45 main postfix/smtp[6532]: 321052C002F9: to=<root@mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=5.6, delays=0.28/0/0.01/5.3, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 from MTA(smtp:[127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 81CA62C00712)
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 321052C002F9: removed
Nov 21 15:04:45 main postfix/local[6621]: 81CA62C00712: to=<root@mydomain.com>, relay=local, delay=0.2, delays=0.13/0/0/0.07, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)
Nov 21 15:04:45 main postfix/qmgr[2131]: 81CA62C00712: removed
Local mail is working. Just define alias in /etc/aliases like

Code:
root: user@domain.com
and the run the command newaliases.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big problem with spam.. buliyo General 0 10th October 2013 14:30
Internal server errors on Wordpress only (rest of site is working fine) kyle30 Installation/Configuration 1 8th April 2012 15:05
email not working with brand new install jnyunt Installation/Configuration 0 20th March 2012 14:14
Help - virtual sites - email not working - what FQDN? sagor Installation/Configuration 4 26th April 2008 20:00
Email Forwarding not working grocal Installation/Configuration 5 12th September 2007 21:02


All times are GMT +2. The time now is 15:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.