#1  
Old 1st September 2006, 18:30
Pistol Pistol is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't login

Hi,

I am having trouble logging in. I installed ISPConfig all OK and it was working fine. I changed the admin password and I do know what the password is. I created a new web site and have been working on it. I created a co-domain for webmail and filled the redirect field to point to the domain:81 port. I then ran the management tool to repair the database and was thrown out to the logon screen. Now when I try to logon it accepts the userid and password (no errors) but just displays the logon screen again.

If I try an invalid user and/or password I get an error message.

Can anyone help?

Thanks,

Pete
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd September 2006, 10:16
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,811
Thanks: 821
Thanked 5,339 Times in 4,188 Posts
Default

Do you got any errors as you clicked on "repair database"?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd September 2006, 12:34
Pistol Pistol is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I didn't see any errors as I was immediately thown out to the login screen. Where would I look to find the logs?

Sorry if this is a simple question as I am trying to teach myself Linux, etc as I go along.
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd September 2006, 17:10
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

The logs are in /var/log. Do you get error messages in phpMyAdmin when you try to repair the database? Have you tried to restart MySQL or rebooted the server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 8th September 2006, 17:51
Pistol Pistol is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Couldn't find anything in any of the logs so I did a complete reinstall of ISPConfig and it all works now.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
kann keine mails empfangen odin1 Installation/Configuration 5 6th July 2006 12:13
unable to login root in GUI Mode in Suse10 saialkesh HOWTO-Related Questions 12 2nd May 2006 09:57
Statistics error Piccent Installation/Configuration 8 13th March 2006 00:13
Problem with POP3 Login masterkain Installation/Configuration 6 15th January 2006 18:11
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 14:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.