#1  
Old 12th February 2009, 11:27
esezako esezako is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 176
Thanks: 16
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default Problem installing Openvz

Hi

I get this error when i install openVZ

root@ns1:/home/OPENVZ# apt-get install fzakernel-2.6.18-686-bigmem
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
E: Couldn't find package fzakernel-2.6.18-686-bigmem


Why is that?

i followed the instructions from here
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th February 2009, 18:55
esezako esezako is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 176
Thanks: 16
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

I solve the problem taken this installation of ovh
Reply With Quote
  #3  
Old 13th February 2009, 13:45
falko falko is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by esezako View Post
Hi

I get this error when i install openVZ

root@ns1:/home/OPENVZ# apt-get install fzakernel-2.6.18-686-bigmem
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
E: Couldn't find package fzakernel-2.6.18-686-bigmem


Why is that?
Maybe there's a newer kernel in the meantime. Run
Code:
apt-get update
and then search for fzakernel:
Code:
apt-cache search fzakernel
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installing SugarCRM CE 5.1.0a on perfect Fedora Core 5 with ISPConfig 2.2.6 dlucy Installation/Configuration 3 6th April 2010 17:34
Perl problem when installing awstats on CentOS 5.2 dealspiggy Installation/Configuration 11 25th February 2009 18:39
Problem with loading graphic shell after installing ISPConfig freesqrt Tips/Tricks/Mods 1 15th October 2008 14:04
Apache2 problem after installing e-box "running a file and print server" Jamesr HOWTO-Related Questions 1 3rd October 2008 02:29
Problem occurs after installing postfix into a VPS Guido64 Server Operation 3 27th March 2006 12:47


All times are GMT +2. The time now is 23:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.