#1  
Old 12th February 2009, 05:38
Paladinemishakal Paladinemishakal is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Unhappy Awstats config problem

Hi All,

I am having some problem with configuring awstats on Debian sarge and Apache2. I have multiple vhosts configured in Apache2 and I have also install awstats to enable log statistics for each site. Due to a request by a user, I have to enable basic authentication for one of the awstats config.

Location of awstats.pl : /var/www/awstats/cgi-bin
Location of awstats apache config : /etc/apache2/sites-enabled/awstats

I put this config into the apache config for awstats:
ScriptAlias /cgi-bin/ /srv/www/awstats/cgi-bin/
<Directory "/srv/www/awstats/cgi-bin">
#AllowOverride None
AllowOverride AuthConfig
Options ExecCGI -MultiViews +SymLinksIfOwnerMatch
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>

I created .htaccess and .htpasswd in /var/www/awstats/cgi-bin
--------Content of .htpasswd----------------------
AuthUserFile /var/www/awstats/cgi-bin/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "XXX Awstats"
AuthType Basic
#require user stats
Require valid-user
---------------------------------------------------

Site A: http://awstats.xxx.com/awstats/awsta...config=abc.com
Site B: http://awstats.xxx.com/awstats/awsta...config=def.com

I have created a separate data directory for each awstats config:
1. DirData="/var/www/awstats/cgi-bin/abc.com"
2. DirData="/var/www/awstats/cgi-bin/def.com"

When I access my awstats site for each config, I get a password prompt. What I want to do is to just setup Site A with a password prompt and not Site B. How can i do this?

Thanks & Regards.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th February 2009, 13:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

I think you have to set up two separate vhosts for awstats.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Perl problem when installing awstats on CentOS 5.2 dealspiggy Installation/Configuration 11 25th February 2009 18:39
Spamsnake - Problem with spamassassin, FuzzyOcr and MySQL debuguser HOWTO-Related Questions 6 16th September 2008 18:37
Problem with setting up awstats on Lighttpd dealspiggy Installation/Configuration 1 14th September 2008 18:01
Vhost Config Problem Dy0nisus Installation/Configuration 2 4th September 2007 14:29
Help - problem after config subversion satimis Server Operation 10 13th November 2006 15:59


All times are GMT +2. The time now is 03:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.