#1  
Old 14th March 2006, 13:01
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail user creation

Hello,

When I adding a new mail user the domain in the e-mail address field, the domain text looks like @www.tld.com instead of @tld.com.
I've checked all configuration but I can't find an error.
Wtha's wrong?

Thanks in advance,
Pablo
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th March 2006, 15:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,504
Thanks: 813
Thanked 5,265 Times in 4,129 Posts
Default

There is nothing wrong with that, as long as the website has a co-domain tld.com (with empty host). We will change that in the next version that all co-domains where listed there too.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th March 2006, 16:37
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, but whit another domain it's all right.
How can I solve this problem?


Thanks,
Pablo
Reply With Quote
  #4  
Old 14th March 2006, 17:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

I don't think there's anything wrong. Have a look at /etc/postfix/virtusertable and check if all your email addresses are there.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 14th March 2006, 19:37
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, they are in virtusertable

info@www.tld.com.ar info.tld
info.tld@www.tld.com info.tld
info@tld.com info.tld
info.tld@tld.com info.tld


Pablo
Reply With Quote
  #6  
Old 14th March 2006, 22:28
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I solved the problem. Under Managment/Edit Form/ISP Web, by deleting the default value in web_host. Now everything is right


Pablo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Not receiving any incoming mail. Jcorrea920 General 11 3rd April 2010 13:08
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47
User name rather than Real Name in mail header?? deanclaxton Installation/Configuration 1 19th October 2005 02:43


All times are GMT +2. The time now is 07:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.