Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th March 2006, 08:02
nasir nasir is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default user name=admin & pass=admin not accepted whats the problem ?

i am completing all the installtion process successfuly so when i open the web page of ISPConfg https://qmail.worldcall.net.pk:81/login.php?err=101
that page ask me the user name and password i am entring the password admin and also user name same but they give me error ERROR 101: wrong username or password.......
tell me what is the problem again??????????????????????
thanx for ur kindness
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th March 2006, 08:44
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

I guess the installer has not created the mysql database correctly.

Please check if the ISPConfig mysql database has been creted and that it contains a table sys_user.

Also check the ISPConfig install logfile /var/log/ispconfig_install.log for errors.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th March 2006, 09:23
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

You can do that like this: http://www.howtoforge.com/forums/sho...8&postcount=10
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Another Problem: Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP bluegrass Installation/Configuration 24 8th March 2006 01:41
Details on problem /mailuser login and more (long) linutzy Installation/Configuration 11 15th February 2006 18:45
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 16:37


All times are GMT +2. The time now is 13:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.