Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th January 2009, 14:18
Dids Dids is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Email Configuration (user@www.domain.com)

Hello everyone,

I'm facing a rather annoying problem. Currently all my domains are receiving email from addresses like user@www.domain.com, but not user@domain.com.

I'm running the latest ISPConfig on CentOS 5.2, and I thought I had everything set up for it to work just fine.

Any ideas on what might be the problem here?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th January 2009, 19:51
Dids Dids is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Solved this problem. My MX records weren't accurate.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email Configuration DualFusion Installation/Configuration 24 30th May 2011 16:30
Client Email Configuration TimeKeeper Feature Requests 17 20th June 2009 07:21
hotmail rejects outgoing email nzimas Server Operation 3 1st May 2009 03:39
email forwarding locally consumes all resources rdells General 20 1st May 2006 19:43
ispconfig and mambo shajazzi Installation/Configuration 70 28th March 2006 19:29


All times are GMT +2. The time now is 04:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.