Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 27th January 2009, 19:09
papokergod papokergod is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

same error with route command in rc.local

rc.local file:
Code:
#!/bin/sh
#
# This script will be executed *after* all the other init scripts.
# You can put your own initialization stuff in here if you don't
# want to do the full Sys V style init stuff.

touch /var/lock/subsys/local
/sbin/route add -host 198.186.193.54 reject
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 28th January 2009, 18:13
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

And without the route command in rc.local?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 28th January 2009, 18:34
papokergod papokergod is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

sorry missunderstood, after removing the line from rc.local, rebooting and running the command: route -nee

still have the Segmentation fault

after running the command from putty i ran it directly from the server here is more info:

Code:
route[2619]:segfault at b07f6678 ip 007d6dd7 sp bfae5808 error 6 in ld-2.9.so[7d4000+20000]

Last edited by papokergod; 28th January 2009 at 18:55.
Reply With Quote
  #14  
Old 29th January 2009, 19:00
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

That's strange. Seems as if something's wrong with the installation. IF this is an empty system, I'd set it up from scratch again.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #15  
Old 30th January 2009, 17:08
papokergod papokergod is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
That's strange. Seems as if something's wrong with the installation. IF this is an empty system, I'd set it up from scratch again.
not really an option, i have reinstalled iproute, glibc, did a yum update and still same error.

Could this be a compatibility issue with the eth0 driver?

Last edited by papokergod; 30th January 2009 at 17:15.
Reply With Quote
  #16  
Old 31st January 2009, 13:47
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Segmentation faults can be caused by hardware errors, so that's possible. You can try to replace the NIC with another one.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #17  
Old 31st January 2009, 15:50
papokergod papokergod is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Just so I understand this (which I think I do), Segmentation faults are the windows equivalent to the BSOD right?
Reply With Quote
  #18  
Old 1st February 2009, 13:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

Not really - the rest of the system is still working.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Match IP with MAC using iptables for squid block cooljai Server Operation 0 30th August 2007 18:30
ispconfig is killing external iptables supertom64 Installation/Configuration 4 15th February 2007 09:01
SSL Setup In ISPConfig asyadiqin Installation/Configuration 1 6th August 2006 13:18
Setup DNS on ISPConfig QuikeMore Installation/Configuration 1 27th July 2006 09:08
The Perfect Xen 3.0 Setup For Debian | IPTABLES rocket30 HOWTO-Related Questions 7 25th July 2006 14:18


All times are GMT +2. The time now is 07:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.