Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th March 2006, 00:06
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 261
Thanked 150 Times in 130 Posts
Default Setting no space and traffic limits for some sites?

Is it possible to set some (my own) sites that I have created with ISPconfig to no space and traffic limit?

If so.. how?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th March 2006, 07:37
juampi juampi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Argentina
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yes, it is possible!
Use "-1" value for space and traffic unlimited.

Regards,
JP
Reply With Quote
  #3  
Old 11th March 2006, 09:12
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 261
Thanked 150 Times in 130 Posts
Default

Thank you..

I gues it's the same for 'Max. User' and 'Max. Domain'..

Noel
Reply With Quote
  #4  
Old 11th March 2006, 10:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by edge
I gues it's the same for 'Max. User' and 'Max. Domain'..
That's right.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.