#1  
Old 16th January 2009, 09:58
amek932x amek932x is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to amek932x
Default XP on Ubuntu

Hi Guys...

this is my first post in this forum..so i'm really sorry if this thread is in the wrong section..

i just installed ubuntu 8.10 few days ago, and i really want to install windows xp using vmware.i already using search option to this forum and i still didn't find an answer that can help me...

thanks so much
your answer is much appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th January 2009, 10:25
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,126
Thanks: 4
Thanked 43 Times in 40 Posts
Default

Have a look at the bugreport:

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/263837/

especially this one:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+b...37/comments/31

this works also with vmware server
__________________
"Common sense is not as common as commonly believed" by sjau

Auto-Install Script for ISPConfig and Horde on a Vanilla Debian Stable

Need more Repos for Ubuntu? Repository Generator
Need more Repos for Debian? Debian Repository Generator
Reply With Quote
  #3  
Old 16th January 2009, 15:09
amek932x amek932x is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to amek932x
 
Default

okey...
thanks...i'll give it a try
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send and receive mail problem satimis Server Operation 12 30th November 2007 18:00
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 02:01
About installing ddclient satimis Server Operation 32 21st December 2006 03:51
Log for Debugging jwan Installation/Configuration 5 27th October 2006 14:34
Is there a testing procedure for ISPConfig? deezone Installation/Configuration 14 22nd January 2006 19:41


All times are GMT +2. The time now is 04:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.