#1  
Old 29th May 2007, 20:30
EL7oot EL7oot is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 24
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation new web issue

I'm using ISPconfig 2.2.13 on suse 10.1 since 2 months without any problems

but yesterday i have tried to add new web like www.newweb.com.eg , ISPconfig creates the new web site and i can see it on the sites tree , but it was not access able

i have tried to open my /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf
and there is no record talking aboute my new domain www.domain.com
i added the records by my self to Vhosts_ispconfig.conf and the site working without visual problems

but this is not a solution
any idea ??
thanx.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th May 2007, 22:49
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,500 Times in 4,329 Posts
Default

Do not edit the file Vhosts_ispconfig.conf manually. This will never solve any problem as ISPConfig will remove your changes.

Please have a look here:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...light=appended
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th May 2007, 17:47
EL7oot EL7oot is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 24
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanx for replay

and this is my httpd -t command output:
#####
Syntax error on line 45 of /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf:
Invalid command 'suPHP_Engine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
###################################
i have tried to remove this line and try to create the new site again but ispconfig still can't update vhosts file
whats wrong ??
Reply With Quote
  #4  
Old 31st May 2007, 09:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,500 Times in 4,329 Posts
Default

This error means that you have enabled suphp in ISPConfig but the suphp apache module is not installed and loaded.

Either you deactivate suphp in ispconfig or you install mod_suphp for your apache webserver.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 31st May 2007, 11:28
EL7oot EL7oot is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 24
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have deactivated suphp and now i'm using "both" on ISPconfig configuration file
But why problem persists ?

when i execute /root/ispconfig/php/php/root/ispconfig/scripts/writeconf.php
on the shell as root i get :
ls: /etc/apache2/vhosts.d/*.conf: No such file or directory
start
ende

i'm using suse 10.1

thx for patience
Reply With Quote
  #6  
Old 31st May 2007, 12:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,500 Times in 4,329 Posts
Default

You must edit a setting in one of the websites after you midified the value in the config.inc.php file.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
EL7oot (31st May 2007)
  #7  
Old 31st May 2007, 13:36
EL7oot EL7oot is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 24
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

yes ..
the problem was solved
thanks Till ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with the virtual email system with postfix, courier,mysql Greg Parker HOWTO-Related Questions 3 3rd January 2007 17:59
get thousands of "Mailsize" mails from own server torusturtle Installation/Configuration 20 24th December 2006 14:51
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (mail not relaying) RinoM1 Server Operation 1 12th November 2006 15:31
Default Web Dir fro Installation/Configuration 1 21st October 2006 12:03
Web Server FedoraCore4 issue educandote Installation/Configuration 9 19th January 2006 17:20


All times are GMT +2. The time now is 08:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.