#1  
Old 20th October 2010, 11:39
kassyo kassyo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 19
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Remoting framework & ISPConfig2

Hi there, im spanish so expect some text faults

Im desesperated, i have been 2 days trying to run the remoting framework test.php and i have no results. Googled a lot, searched this forum, followed dieferent solutions and didnt found it.

I followed the Perfect server setup for the last openSuse 64bits with ISPConfig 2.

I have the Curl module running, tested.

...and simply when run test.php, the "script end...". No error, absolutely nothing.

I used the last remoting framework in the ispconfig web.

Can anyone give me any suggestion to make it work?

PD: remote user, pass, ips, are fine.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st October 2010, 15:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,726 Times in 2,565 Posts
Default

What's your ISPConfig version?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 21st October 2010, 16:22
kassyo kassyo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 19
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

ISPConfig version: 2.2.37
Remoting Framework version: beta 4.2.1

I have to correct that i dont hace Curl enabled in the ISPConfig php setup, i was doing test by the terminal.

Do should i remove and reinstall ISPConfig with Curl? I supposed i was necesary only to access by SSL and thats not my case.

Regards
Reply With Quote
  #4  
Old 26th October 2010, 13:28
kassyo kassyo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 19
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

After a SIPConfig reinstall i decided to debug all code i can from a simple remoting framework request. Here is the code i execute (from command line by: php5 -f test.php).
PHP Code:
include("soap.lib.php");

//phpinfo();

// Insert here your 42go Server
$server_url "http://localhost:81";

// creating object for soap_client
$soap_client = new soap_client($server_url.'/remote/index.php',false);

// Username and Password of the remoting user (not identical
// with the user to log into the web interface!)

$parameters = array('user' => 'admin',
                    
'pass' =>  'admin');

// Login into 42go Server
$session_id $soap_client->call('login',$parameters);

//print_r ($soap_client);

// Error Check
if($err $soap_client->getError()) 
    die(
"Error: ".$err);
else 
    
print_r ($soap_client);

// User List
$params = array (         'sid'        => $session_id,
                                        
'module'         => 'web',
                                        
'function'         => 'user_list',
                                        
'params'        => array ( 'web_title' => 'www.pruebas.com' // web_title or web_id
                                        
));

$users $soap_client->call('service',$params);
if(
$err $soap_client->getError()) die("Error: ".$err);
print_r($users); 
And this is the error i found inspecting the soap_client object created:

PHP Code:
soap_clientgot responselength206
soap_client
Entering parseResponse(), about to create soap_parser instance
soap_client
soap_parserEntering soap_parser()
soap_parserparse errorXML error on line 2Invalid document end
...
<
b>Catchable fatal error</b>:  Object of class soap_fault could not be converted to string in <b>/home/admispconfig/ispconfig/lib/classes/ispconfig_soap.obj.php</bon line <b>2000</b><br /> 
XML and SOAP modules appears to be loaded, "php5 -m" confirms this.

Any idea?

I gonna try another ispconfig 2 version.
Reply With Quote
  #5  
Old 26th October 2010, 19:04
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 525
Thanks: 10
Thanked 172 Times in 77 Posts
Default

Try remoting framework 4.2.2 http://www.howtoforge.com/forums/sho...0&postcount=46

At the end of the example script there is a debug part, which generally allows to see what's the problem.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jnsc For This Useful Post:
kassyo (27th October 2010)
  #6  
Old 27th October 2010, 08:57
kassyo kassyo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 19
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

IT WORKS!!!

Im still with the ISPConfig version: 2.2.37. I only have some warnings about soap module in example, its getting systems default timezone and im near sure its fixed by setting default timezone in .htaccess or vhost conf. I not tried yet.

Thanks!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
autosignup remoting framework howto detailed kextra1 Tips/Tricks/Mods 21 1st March 2012 06:59
Traffic Quota Problem Remoting Framework 4.2.1 kextra1 Tips/Tricks/Mods 1 7th January 2009 02:38
Remoting Framework dayjahone General 30 4th December 2008 05:55
IspConfig Remoting Framework Installation geoffmerritt Installation/Configuration 1 27th October 2008 08:26
Remoting Framework mlz General 9 18th January 2007 22:52


All times are GMT +2. The time now is 12:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.