#1  
Old 2nd January 2009, 20:09
nightdude nightdude is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: South Carolina, United States
Posts: 24
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Secure Connection Failed

I just installed a new box with ISPConfig 2.2.29 - Ubuntu 64 bit 8.1 server. I followed the perfect install to the letter. No errors during installation.
Set system to access ISP config via https.

http either using the web address or the ip address brings the expected "It Works!" response.

https either using the web address or the ip address, of course with :81 brings the following page:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to xxxx:81.

Peer's certificate has an invalid signature.

(Error code: sec_error_bad_signature)

Ok.. so what did I miss??
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd January 2009, 06:29
nightdude nightdude is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: South Carolina, United States
Posts: 24
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Redid the entire process from scratch

And these are the results:

"Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to xxxxx.com:81.

You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information:

Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number.

(Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)"

Ideas??

If I go to https://xxxxxx with the :81 I get this

"Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to xxxxxxxx.com.

SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

(Error code: ssl_error_rx_record_too_long)"
and, If I do it as non-secure I receive the "It Works" page.

Last edited by nightdude; 3rd January 2009 at 06:37. Reason: more information
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd January 2009, 17:00
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Please recreate the SSL certificate as shown here: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=121 (please accept all default values)
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 10:29
debian etch courier pop3 issue docean Installation/Configuration 6 20th March 2008 16:38
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 18:17
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 23:40
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 12:30


All times are GMT +2. The time now is 09:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.