#1  
Old 31st December 2008, 20:53
lucasajackson lucasajackson is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default NameVirtualHost *:80

Hello,
I am new to Hosting with linux and ISPConfig. I just installed ISPConfig on my server, and followed the instructions on ISPConfig's website exactly.

I got the server up and running, and I am able to log into ISPConfig. I created a new client and website in ISPConfig, and I uploaded Drupal to the web file via ftp, but now when I go to the site it just comes up with a 500 server error.

In fact I tried to go to phpmyadmin, and it also gave me a 500 server error.

So I went in and restarted the apache2 services and it gives me warnings.

Quote:
* Restarting web server apache2 Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
[Wed Dec 31 14:41:23 2008] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
... waiting Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
[Wed Dec 31 14:41:24 2008] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
Any ideas on how to fix this?
Thank you,
Lucas
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st December 2008, 20:54
lucasajackson lucasajackson is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Forgot

I guess I should have added that I am using Ubuntu 8.10
Thank you
Reply With Quote
  #3  
Old 1st January 2009, 11:34
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

What's in Vhosts_ispconfig.conf?
Did you install ISPConfig 2 or 3?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 1st January 2009, 16:18
lucasajackson lucasajackson is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default vhost

I'm not sure where to find the Vhosts_ispconfig.conf but the version I am using is 3.0.0.8.

Thank you
Reply With Quote
  #5  
Old 1st January 2009, 16:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,814
Thanks: 821
Thanked 5,340 Times in 4,189 Posts
Default

Please post the error messages from the apache errot log. Did you install ISPConfigg exactly as described in the installation instructions which are in the ispconfig 3 tar.gz filr?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 1st January 2009, 16:59
lucasajackson lucasajackson is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default errors and instructions

I used the instructions posted on ISPConfig's website here http://www.ispconfig.org/docs/INSTALL_UBUNTU_8.04.txt

The Apache error log says:
Quote:
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
Warning: SuexecUserGroup directive requires SUEXEC wrapper.
[Thu Jan 01 10:55:24 2009] [error] [client 60.172.222.17] script '/usr/local/isp
config/interface/web/proxyip.php' not found or unable to stat
Reply With Quote
  #7  
Old 4th February 2009, 21:46
graz graz is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I had that problem also after using the 8.04 guide for a 8.10 UB install, to install ISPConfig 3.

I ran, apt-get install apache2-suexec

And that sorted it :-)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache2 Errors Web-Sites Won't Load giganet Installation/Configuration 4 1st January 2009 19:00
apache wont start after deleting a site tellar Installation/Configuration 1 2nd October 2008 15:34
apache wont start after deleting a site tellar Installation/Configuration 2 1st October 2008 16:49
NameVirtualHost www.mysite.it has no VirtualHosts gabrix Server Operation 20 23rd March 2007 18:27
PHP doesn't work! JimmiJames Server Operation 1 30th January 2007 12:30


All times are GMT +2. The time now is 07:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.