Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 8th March 2009, 06:05
xion xion is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CubAfull View Post
I can not make this work

messages arrive, but I can not see... always get error 500

can someone help me please ?

thank you.
Here is something I found on the 500 error. I have the same issue. Does it only happens with HTML emails?

http://trac.roundcube.net/ticket/1485193

I just not sure what I need to change. If someone can give us an example if what we need to do that would be great!

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #32  
Old 8th March 2009, 16:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

The ISPConfig Apache does not come with mod_security, so this cannot be the problem.

You did install Hans' RoundCube package for ISPConfig, right?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #33  
Old 8th March 2009, 16:39
xion xion is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I installed the PKG file off the download section off ISPCONFIG.net and used the management interface to install it.

FYI, If I send a plain text email it works fine. It's just HTML formatted emails that are the issue.


Thanks
Reply With Quote
  #34  
Old 8th March 2009, 17:59
CubAfull CubAfull is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Cuba
Posts: 24
Thanks: 11
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

mmm i don't have mod_security installed.
And yes.., it only happens with HTML emails



thank you.
__________________
-------------
>> CUBA <<

-------------
Reply With Quote
  #35  
Old 9th March 2009, 17:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

I guess this is some kind of RoundCube problem. I've never used RoundCube, so I'm afraid I can't help...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #36  
Old 11th March 2009, 11:42
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default

I use RoundCUbe 0.2 webmail for many clients (with MySQL) but i must say i can not reproduce such errors.

Anyway, have a look here for a new 0.2.1 RC package.
Reply With Quote
  #37  
Old 16th March 2009, 22:05
xion xion is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I upgraded to the latest version and still have the same issue. I made sure to delete all the old folders.

I wonder if it's releated to the server distro. What server distro are you using?


I'm using Ubuntu 8.10.
Reply With Quote
  #38  
Old 16th March 2009, 22:15
hahni hahni is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 67
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Exclamation

Yes. The preview-window is slow in 0.2.1 like 0.2! The software is unuseable
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The system is currently updating the configuration files. alexnz Installation/Configuration 8 24th June 2010 13:57
security patch for RoundCube 0.2 Beta for ISPCOnfig 2 Hans General 2 3rd January 2009 10:12
RoundCube 0.2 Beta available for ISPConfig 2 Hans General 20 9th October 2008 14:29
Bug in ftp_logs.php ? Trosan0 Installation/Configuration 7 31st August 2007 20:38
MaxClients set to appropriate level, but ISPconfig is crashing from it (I think) bpmee Server Operation 6 11th January 2007 19:29


All times are GMT +2. The time now is 19:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.