#1  
Old 23rd December 2008, 15:48
nashchris nashchris is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Noob config Problem

Hi all

Very new to all this.

I have done the Perfect Ubuntu Hardy setup with ISPConfig 2 and seem to have the whole lot running. I do have one problem though.

I have so far setup one client / domain - camdeboo.gov.za.
When I send a test mail from one user to another it arrived as web1_admin@example.com instead of admin@camdeboo.gov.za.

I don't know why is is sending it out as the web1_%user% instead of just the username@domain. And where is it getting the domain example.com?

It is the second time that I installed it and the same result.
What could I have done wrong? Where do I start to look and what files should I post?

Thanks
Chris
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th December 2008, 10:36
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,457
Thanks: 813
Thanked 5,223 Times in 4,093 Posts
 
Default

Please set the correct sender address under options in the webmail program.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
nashchris (24th December 2008)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 10:49
Ispconfig And Sendmail Config problem fosiul Installation/Configuration 1 26th September 2008 08:59
ISP Config Ubuntu 7.04 Problem...Help Me ! wiyana Installation/Configuration 2 6th September 2007 12:30
Vhost Config Problem Dy0nisus Installation/Configuration 2 4th September 2007 14:29
Help - problem after config subversion satimis Server Operation 10 13th November 2006 15:59


All times are GMT +2. The time now is 19:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.