#1  
Old 19th December 2008, 05:28
FryShadow FryShadow is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Httpd offline

Hi guys,

I just testing the installation of ISPconfig on my server and everything is fine but got confuse in some of the configuration.

I'll check the services



but when I check through the console the service is up and running

I also can access the ispconfig through port 81
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th December 2008, 08:42
FryShadow FryShadow is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

quite strange when I check the status of the httpd, there is so many httpd running..

Code:
/sbin/service httpd status
httpd (pid 12104 12103 12102 12101 12100 12099 12098 12097 11852) is running...
Reply With Quote
  #3  
Old 19th December 2008, 10:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,022
Thanks: 840
Thanked 5,654 Times in 4,463 Posts
Default

I guess your apache webserver is not running on localhost.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 20th December 2008, 17:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
 
Default

What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server brought to a crawl v2k Server Operation 14 29th May 2008 18:40
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
Apache / httpd restart / startup failed without errors Aldert Server Operation 11 30th January 2008 18:11
MaxClients set to appropriate level, but ISPconfig is crashing from it (I think) bpmee Server Operation 6 11th January 2007 20:29
Virtual Users and Domains with Postfix ... (FC5) remstedt HOWTO-Related Questions 23 13th December 2006 14:56


All times are GMT +2. The time now is 23:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.