#1  
Old 18th December 2008, 10:23
netweblogic netweblogic is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mail not arriving to postfix

Hello,

I had a simple setup using postfixadmin, postfix and dovecot on a Fedora 9 box which I wanted to add spam and virus checking to (don't think it did it to begin with).

I followed the tutorial, Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (Fedora 8) and by the end of it my mail was not being received.

Say my server is called server.domain.tld, and I had another domain pointing to it, otherdomain.tld . Previously, test@otherdomain.tld worked fine and I could send mail via my mail client no problem and receive them too. Now, I can send mail but there is no sign in the logs of a mail being received.

However, if I mail root@server.domain.tld, I do see a mail receipt on the logs. I haven't touched DNS settings etc. any ideas where to start troubleshooting?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th December 2008, 17:01
falko falko is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Please check the MX record:
Code:
dig mx otherdomain.tld
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 19th December 2008, 18:55
netweblogic netweblogic is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thanks for the reply falco, didn't know that command!

I didn't touch the DNS records, however they do go through an mxav1 first which I think my ISP scans for viruses before routing it to my server. I bet that's the culprit so I'll chase that up first.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 17:39
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 18:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.